walkhighlands

Check this board for announcements about new features and content on Walkhighlands

All the land has gone

All the land has gone


Postby nigheandonn » Tue Jun 16, 2020 4:26 pm

Is anyone else finding that their bagging maps have balloons but no land to keep them in, just a blue sea? It feels a bit eerie, as if we've vanished from the face of the earth!
User avatar
nigheandonn
Wanderer
 
Posts: 1307
Munros:19   Corbetts:9
Grahams:7   Donalds:26
Sub 2000:53   Hewitts:134
Wainwrights:214   Islands:34
Joined: Jul 7, 2011
Location: Edinburgh

Re: All the land has gone

Postby Alteknacker » Tue Jun 16, 2020 5:18 pm

Yes, me too. GPS function not showing maps either. Possibly some issue with OS???
User avatar
Alteknacker
Scrambler
 
Posts: 2880
Munros:167   Corbetts:29
Hewitts:218
Wainwrights:78   
Joined: May 25, 2013
Location: Effete South (of WIgan, anyway)

Re: All the land has gone

Postby KatTai » Tue Jun 16, 2020 6:36 pm

Walking can be dangerous and is done entirely at your own risk. Information is provided free of charge; it is each walker's responsibility to check it and navigate using a map and compass. Scuba gear may now be required.
User avatar
KatTai
Wanderer
 
Posts: 755
Munros:46   Corbetts:15
Grahams:8   Donalds:2
Sub 2000:25   
Islands:25
Joined: Feb 12, 2015

Re: All the land has gone

Postby vuirich » Tue Jun 16, 2020 8:40 pm

I've noticed this problem too. When viewing trip reports, the maps show a blue route line and the start/end boot symbol, but nothing else.

I'm running Microsoft Edge under Windows 10. Edge had a major "upgrade" last night, and mine is now Version 83.0.478.45. Could just be a co-incidence? Is the problem occurring on other browsers or OS?
User avatar
vuirich
Munro compleatist
 
Posts: 168
Munros:282   Corbetts:49
Grahams:66   Donalds:89
Sub 2000:146   Hewitts:142
Wainwrights:214   Islands:27
Joined: Dec 29, 2012

Re: All the land has gone

Postby BlackPanther » Tue Jun 16, 2020 9:45 pm

vuirich wrote:I'm running Microsoft Edge under Windows 10. Edge had a major "upgrade" last night, and mine is now Version 83.0.478.45. Could just be a co-incidence? Is the problem occurring on other browsers or OS?


I noticed it as well.
I checked Opera and Mozilla Firefox on my PC (Win10) and Chrome on my Android tablet. The same problem everywhere, so it is not a browser issue.
User avatar
BlackPanther
Mountain Walker
 
Posts: 3364
Munros:260   Corbetts:163
Grahams:112   
Sub 2000:48   
Joined: Nov 2, 2010
Location: Beauly, Inverness-shire

Re: All the land has gone

Postby arjh » Tue Jun 16, 2020 9:47 pm

Same problem for me on Chrome.
User avatar
arjh
Wanderer
 
Posts: 110
Munros:93   Corbetts:23
Grahams:10   Donalds:4
Sub 2000:9   Hewitts:270
Wainwrights:151   Islands:6
Joined: Sep 5, 2015
Location: Sussex

Re: All the land has gone

Postby nigheandonn » Wed Jun 17, 2020 9:07 pm

The land is back!
User avatar
nigheandonn
Wanderer
 
Posts: 1307
Munros:19   Corbetts:9
Grahams:7   Donalds:26
Sub 2000:53   Hewitts:134
Wainwrights:214   Islands:34
Joined: Jul 7, 2011
Location: Edinburgh




Walkhighlands community forum is advert free

We need help to keep the site online.
Can you help support Walkhighlands and the online community by setting up a monthly donation by direct debit?



Return to Walkhighlands announcements and feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest